Test opreme

Velja samo za podjetja

Test opreme

Pred prvim nakupom slušalk se vedno pojavljajo vprašanja, kakšne slušalke so najbolj primerne za nas, kompatibilnost na naši opremi in seveda sama kvaliteta. Zato smo za vas pripravili akcijo;

Preizkusi in vrni

Naša akcija »Preizkusi in vrni« vam omogoča, testiranje različnih izdelkov na vaši opremi. Tako lahko najdete izdelek, ki vam najbolj ustreza. Širok izbor žičnih, brezžičnih in bluetooth slušalk, ter brezplačna dostava, vam zagotavlja, da boste pravo rešitev našli na enostaven in cenovno ugoden način.

Naša ponudba »Preizkusi in vrni« vsebuje vse stroške pakiranja in pošiljanja na vaše podjetje, ter svetovanje.

V času 7 dnevnega testiranja boste po e-pošti prejeli vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale pri namestitvi in nastavitvi proizvodov z vašo opremo.

Prepričajte se in pokličite podjetje Erteh d.o.o. na številko 051 320 176, ali pišite na e-pošto: info@erteh.si, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

Brezplačen test proizvodov

Najhitrejši način, do pravih slušalk

Z novimi tehnologijami in povečanjem dela izven pisarne,se način komunikacije s strankami spreminja. Kristalno čist zvok pri pogovoru je ključni dejavnik pri ohranjanju profesionalnega izgleda podjetja in zagotavlja jasno in razumljivo komunikacijo, ne glede na okolje.

Naj bodo vaši pogovori vedno jasni in razumljivi, ne glede na okolico.


Naša akcija »Preizkusi in vrni« vam omogoča, da testirate različne Plantronics proizvode na vaši opremi in najdete izdelek, ki vam najbolj ustreza. Širok izbor žičnih, brezžičnih in bluetooth slušalk Plantronics, ter brezplačna dostava vam zagotavlja, da boste pravo rešitev našli na enostaven in cenovno ugoden način. Naša ponudba »Preizkusi in vrni« vsebuje vse stroške pakiranja in pošiljanja na vaše podjetje, ter svetovanje. V času 7 dnevnega testiranja boste po e-pošti prejeli vse potrebne informacije, ki vam bodo pomagale pri namestitvi in nastavitvi proizvodov z vašo opremo. Prepričajte se in pokličite podjetje Erteh d.o.o. na številko 051 320 176, ali pišite na e-pošto: info@erteh.si, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Preizkus opreme traja 7 dni. Testna oprema ostaja v lasti podjetja Erteh d.o.o..Testni izdelki so lahko novi ali rabljeni, vendar vedno zagotavljajo optimalno delovanje. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, v originalni embalaži z vso pripadajočo opremo. V nasprotnem vas pozovemo k dopolnitvi, oz. vam zaračunamo manjkajočo oz. poškodovano opremo. Tehnične okvare, ki so se zgodile ob normalni uporabi se ne zaračunajo. Vračilo blaga je na stroške pošiljatelja.