• axtel

AXTEL ONE

Kategorija: Slušalke

Axtel One so slušalke, popolne za pisarno, dom in povsod, kjer se morate umiriti in udobno poslušati glasbo ali se osredotočiti na sestanek s stranko.


Veliki mehki ušesni deli pokrijejo celo uho, in tako poskrbijo za izvrstno glasbeno izkušnjo ali pogovor. brez motenj iz okolice. 
Axtel ONE slušalke , ki bodo delovale v katerem koli delovnem okolju, tudi v najzahtevnejših, hrupnih pisarnah.


Slušalke so namenjene profesionalni uporabi v pisarnah, vendar se po predvajanju zvoka, lahko kosajo z marsikatero slušalko za glasbo ali igre.

Izjemno udobene, opremljene s preizkušenimi funkcijami, v prefinjeni obliki


Spoznajte Axtel One – naslednjo generacijo pametnih slušalk z mikrofonom za dušenje šumov, združljivih z vodilnimi komunikacijskimi platformami. Trenutek zasebnosti? Ni vam treba seči po računalniku, z enim dotikom lahko utišate mikrofon, spremenite glasnost in sprejmete klice na integriranem modulu .
Z One boste jasno slišali svojega sogovornika, pa tudi vse tone vaše najljubše pesmi. Učinkovite 40-milimetrske gonilnike smo namestili v posebej oblikovano ohišje, ki občutno zmanjša akustična popačenja, zvočni mikroprocesor , vgrajen v One , pa nenehno spremlja in izbira zvočne parametre za najboljši zvok.

Poleg tega je One opremljen z dvojnim mikrofonom in naprednimi algoritmi za zmanjševanje hrupa okolice , tako da bo vaš sogovornik slišal samo vas. 


Vemo, da so vaše najljubše slušalke udobne slušalke. Vsak element One smo zasnovali z mislijo na celodnevno delo. Kombinacija na dotik mehkih materialov, veganskega usnja, ultra lahke konstrukcije in mat črnih gumijastih zaključkov je recept za neprimerljivo udobje.

Kontrole medijev

prevzem/prekinitev, mute, glasnost

Način priklopa

usb

Poslovne rešitve

Klicni centri. pisarna

Tipi izdelkov

slušalke duo

Sorodni izdelki

Modeli Axtel PRIME HD USB so namenjene vsem, ki cenijo učinkovito komunikacijo.Modeli Axte..

Zanesljivo delovanje med klicem Serija Axtel VOICE QD so profesionalne slušalke, ki se ..

Zanesljivo delovanje med klicem Serija Axtel VOICE QD so profesionalne slušalke, ki se ..

Bi radi imel tiho delovno okolje?  Slušalke Blackwire 8225 so idealne za vas. AN..

Bi radi imel tiho delovno okolje ?Slušalke Blackwire 8225 so idealne za vas. ANC tehnologi..