Notice: Undefined index: category_id in /home/erteh2020/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_catalog_product.php on line 769 testna stran

testna

Kategorija:

Razpoložljivost:

Na zalogi
- +

DOMAČA PISARNA 
ali kako učinkovito delati od doma
in ali ste pripravljeni na to?


Vgrajena kamera in mikrofon v prenosniku se izkažeta za nezadostna. Pri delu med člani gospodinjstva je treba utišati okoliške zvoke, da jih naši sogovorniki ne slišijo. Za prosto gibanje med klici je vredno uporabiti brezžične slušalke Bluetooth ali DECT. USB povezave omogočajo hiter, zanesljiv in enostaven zagon naprav. Prava orodja olajšajo spletno sodelovanje. 
Slika

Nadgradnja

Pridobite najnovejšo programsko opremo za spletno sodelovanje. 
Slika

Izboljšava

Optimalna kakovost zvoka brez hrupa v ozadju je mogoča s pravimi napravami
Slika

Nasmehni se

Stik z očmi izboljša odnose z izvajalci in olajša sodelovanje na daljavo
Slika

Udobje

Ne pozabite na dobro osvetlitev in ergonomski stol

DOMAČA PISARNA ŠT.1

Slika
Za pogovore z izvajalci in sodelavci uporabljam računalnik. Rada delam za mizo in tudi med dolgimi pogovori nimam navade hoditi. Opravljam zelo malo video klicev, toda ko to opravim, želim, da je moja slika dobre kakovosti.
Slika

Blackwire 3325

Žična USB slušalka in 3,5 mm priključek. Nadzor glasnosti in sprejem klicev na kablu. Obstaja tudi različica za eno uho.
Slika

EagleEaye Mini

Kamera USB dobro deluje na mizi. Zagotavlja ločljivost 1080p in samodejno ostrenje.

Univerzalna domača pisarna


DOMAČA PISARNA ŠT. 2

Slika
Intervjuje imam večkrat na dan. Najboljše ideje mu pridejo na misel, ko med pogovori tava po stanovanju. Za komunikacijo uporabljam računalniške in mobilne aplikacije. Potrebujem univerzalno rešitev.

Slika

Pisarna Voyager 4220

Brezžična Bluetooth slušalka za računalnike, stacionarne in mobilne telefone. Udobni naušniki zagotavljajo udobje med celodnevnimi pogovori
Slika

Calisto 5200

USB komplet za prostoročno telefoniranje za računalnik in 3,5 mm za mobilni telefon.
Slika

EagleEye Mini

Kamera USB dobro deluje pri delu za mizo. Zagotavlja ločljivost 1080p in samodejno ostrenje.

Video klici ves dan


DOMAČA PISARNA ŠT.3

Slika
Bolje sodelujem, če vidim sogovornika, navsezadnje se več kot polovica signalov prenaša neverbalno. Moja hiša je hrupno mesto, zato potrebujem tišino, ki me spremlja, da se osredotočim.
Slika

Voxbox Calisto 7200

Komplet za prostoročno telefoniranje lahko povežete z računalnikom prek USB-ja, mobilni telefon pa prek povezave Bluetooth. Zmore celo sestanke za 6 oseb
Slika

Voayger Focus UC

Brezžične Bluetooth slušalke za računalnik in mobilni telefon. Ima ANC in mikrofon, ki odpravlja hrup iz okolice.
Slika

EagleEye Cube

Širokokotna USB kamera s samodejnim kadriranjem zvočnikov.

Direktorjeva pisarna doma


DOMAČA PISARNA ŠT.4

Slika
Vodim številne videokonference, kjer se sprejemajo pomembne odločitve. Zato mi je pomembno, kako me dojemajo sogovorniki. Želim videti in slišati svojo profesionalnost.
Slika

CCX telefon

Telefon, ki podpira Microsoft Teams. 5-palčni barvni zaslon na dotik, tehnologija Bluetooth in Android 9 naredijo telefon učinkovitejši. Izberete lahko slušalko ali jo uporabite s svojimi najljubšimi slušalkami.
Slika

Studio X30 s TC8

Kamera, mikrofon in zvočnik v enem – uporabite ga za videokonference, da bo zvok in videti profesionalno. Intuitivno upravljanje s tablico TC8 z zaslonom na dotik.