Slika0

profesionalne Poly rešitve

Pametnejši zvočniki za brezhiben zvok, hitra povezava in srečanja brez motenj. Vsak si zasluži slišati in biti slišan. Pametni zvočniki Poly Sync Family USB / Bluetooth® lahko to uresničijo. Poly (prej Plantronics) ima prave rešitve za vas.

Slika0

Naše rešitve za delo od doma

Da vaše delo na daljavo lahko nemoteno poteka, je poleg hitre povezave, zelo pomembna tudi ustrezna računalniška oprema. Zato vam ponujamo kakovostne tehnološke rešitve za delo od doma.

Slika0

intuitivni ip telefoni

Pametni intuitivni telefoni so priročen asistent za učinkovito in brezšumno komunikacijo. Namenjeni so predvsem zahtevnim uporabnikom.

Mouse svg Mouse svg

Izbrani izdelki

NOVA RAZLIČICA BT700  Voyager 5200 UC, proizvajalca Plantronics je najnovejša bl..

akcija
 VBeT Electronics
69.00€ 117.00€

Brezžična slušalka za zahtevne uporabnike, Istočasno GSM+PCModerno zasnovana profesionalna..

49.00€

Axtel One so slušalke, popolne za pisarno, dom in povsod, kjer se morate umiriti in udobno..

naše rešitve

Svetujemo in predlagamo inovativne in optimalne rešitve glede na vaše potrebe, saj imamo v naši široki paleti proizvodov vzdržljive in izjemno kakovostne izdelke.

  • Poly logo
  • axtel logo
  • plantronics logo
  • VT logo

novice

Novice o telekomunikacijah, trendih, študije Plantronicsa, kot je izpostavljenost hrupu na delovnem mestu, moderna pisarna, spreminjanje načina dela…

Test opreme

test opreme

Ponujamo vam BREZPLAČNO TESTIRANJE opreme brez obveznosti. Dogovorite se za preizkus in se odločite katera oprema vam najbolj ugaja.

Svetovanje

svetovanje

Nudimo vam svetovanje pri vzpostavitvi klicnega centra, nove pisarne, zmanjševanju hrupa, implementacije dela na daljavo ali pri izbiri opreme in slušalk.

Zadnje dodano

VT SH200

Športne slušalke za vsako vremeUdobne, vzdržljive in prijetne za uporabo. • Udobne, varne slušalke z ušesnimi krilci. • Silikonski kabel s prijetnim občutkom v roki. • Vodoodporna vzdržljivost z oceno..

VT SH200

AXTEL ONE

Izjemno udobene, opremljene s preizkušenimi funkcijami, v prefinjeni oblikiSpoznajte Axtel One – naslednjo generacijo pametnih slušalk z mikrofonom za dušenje šumov, združljivih z vodilnimi komunikaci..

AXTEL ONE

VT 9800BT mono

Brezžična slušalka za najbolj zahtevne uporabnikeKARAKTERISTIKEVgrajen svetlobni indikator zasedenosti v slušalkiAluminiasti nosilci za večjo vzdržljivostBluetooth tehnologija 5.0Super wide band zvočn..

VT 9800BT mono