• axtel

PRO duo NC WB

Kategorija: Slušalke

Robustne in odporne na poškodbe, so PRO slušalke  namenjene za zaposlene v klicnih centrih. Dva zvočnika in širokopasovni zvok omogočata pozorno poslušanje sogovornika.

Razpoložljivost:

Na zalogi
- +

Zanesljiva slušalka za aktivne uporabnike.

Serija Pro je zasnovana za dinamične kontaktne centre. Ta vsestranska slušalka, ustvarjena za zahtevno delovno okolje, združuje robustnost, eleganten dizajn in visoko kakovost zvoka. PRO naglavne slušalke so izdelane iz zelo odpornih materialov, ki jih je zelo težko  poškodovati. Konstrukcija naglavnega traku, ojačana s kovinsko zlitino, zagotavlja izjemno vzdržljivost slušalk.

Popolna rešitev  za hrupno delovno mesto. Visoka stopnja redukcije hrupa učinkovito zmanjšuje hrup ozadja. Slušalke omogočajo uporabniku, da se izolira od sodelavcev, vrhunski širokopasovni zvok, zagotavlja da se sogovornik dobro sliši. Izjemno kvalitetna plastika bo zdržala tudi najbolj intenzivno uporabo.

Slušalke so bistvenega pomena  za delo vsakega svetovalca, še posebej, ko opravite do 100 telefonskih klicev na dan. Da bi sledili temu, je serija PRO narejena iz najbolj trajnih materialov , ki so bili večkrat preizkušeni. Ojačan mikrofonski nosilec, trak iz kovinske zlitine in  robustna konstrukcija je idealna rešitev za odprte telefonske linije, ki delajo 24 ur na dan, 365 dni na leto.

Način priklopa

USB

Poslovne rešitve

Klicni centri